Këta janë meshkujt dhe femrat më të pëlqyer në botë të vitit 2020

Janë zbuluar meshkujt dhe femrat më të pëlqyer të vitit!

Rezultatet u bën në një studim vjetor nga YouGov  dhe me më shumë se 45,000 njerëz në 42 vende dhe territore të ndryshme u intervistuar për të përpiluar listën.

“Rezultatet llogariten nga kombinimi i përgjigjeve ndaj dy pyetjeve – nëse një i anketuar nuk e pëlqen atë person dhe tjetra nëse ata janë personat që i anketuari pëlqen më shumë. Rezultatet e secilit shtet në përpilimin global janë gjithashtu për të përfaqësuar madhësinë e popullsisë së vendit, ” raporton YouGov.

Në listë veçanërisht dominojnë listën e femrave, me 12 nga femrat më të pëlqyera që janë aktore, këngëtare ose prezantuese televizioni (edhe pse disa… janë gjithashtu të shquara për punën e tyre humanitare). Përkundrazi, lista e meshkujve më të pëlqyer përmban më shumë njerëz nga politika, biznesi dhe sporti.

Femrat më të pëlqyer në botë të vitit 2020 janë:

1.Michelle Obama
2. Angelina Jolie
3. Queen Elizabeth II
4. Oprah Winfrey
5. Jennifer Lopez
6. Emma Watson
7. Scarlett Johansson
8. Peng Liyuan
9. Taylor Swift
10. Shakira

Meshkujt më të pëlqyer në botë të vitit 2020 janë:

1. Barack Obama
2. Bill Gates
3. Xi Jinping
4. Narendra Modi
5. Jackie Chan
6. Cristiano Ronaldo
7. Jack Ma
8. Dalai Lama
9. Elon Musk
10. Keanu Reeves

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button