Kina merr një vendim të papritur! Njofton kripto-monedhën e saj të re, si monedhë zyrtare, e gatshme për tregtim që nga 20 maji

Më në fund ndodhi! Një qeveri e madhe botërore sapo dha një votë të madhe besimi dhe ligjshmërie në botën e kripto-monedhave. Kina, në një veprim të paparë, sapo njoftoi se vendosi zyrtarisht një kripto-monedhë si monedhë zyrtare të Kinës!

Qeveria e Kinës informoi se ka zgjedhur një firmë të preferuar për blerjen dhe tregtimin e monedhës së tyre të re – YuanPay Group. Shitjet e monedhës së Kinës filluan zyrtarisht në 20 maj të vitit 2020 dhe aktualisht këto monedha mund të blihen vetëm nga YuanPay Group.

Në fakt, zv.ministri i Financave i Kinës, Liu Kun, na informoi se çmimi i ri fillestar i monedhës së tyre zyrtare është vetëm 0,12 Juan!! 1 juan kinez është i barabartë me 15.8 lekë

Monedha e tyre është jashtëzakonisht e lirë në krahasim me shumicën e kripto-monedhave të tjera. Për shembull, Bitcoin tregton me 65,366.84 ¥ në kohën e këtij shkrimi, dhe Ethereum, tregton me rreth 1,362.76.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com