Kjo pije është një ilaç i pazëvendësueshëm natyral, forcon imunitetin tuaj

Receta e freskët me portokall, karrotë dhe xhinxher forcon imunitetin dhe e mban trupin tuaj në formë. Bashkimi i këtyre 3 përbërësve është një burim i madh i vitaminës C dhe A.

Ky lëng përmban dhe folat ose vitaminën B-9 që ndihmon në metabolizmin e acideve nukleike dhe amino acideve, përbërës që janë pjesë e ADN-së dhe proteinës.

Gjatë përiudhës së dimrit, kur ka viruse, ky lëng ndihmon shumë dhe është një ilaç natyral i pazëvendësueshëm.

Receta e lëngut :

Përbërësit:

7 portokajë

4 karrota

2 copa xhinxher

Udhëzime:

Pritini portokallet dhe karotat dhe hidhini në blender, hiqni lëkurën e xhinxherit dhe grijeni edhe atë në bleder. Pasi ta kini lënë rreth një minuta në blender, kullojeni atë me një sitë shumë të imët dhe më pas futeni në frigorifer të ftohet.

Pasi të jetë ftohur, mund ta konsumoni sipas dëshirës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button