Koleksioni i mjeteve historike RETRO zbret në Pogradec

Muaj i ri me aktivitete të bukura kulturore në vende ku kultura ka lulëzuar gjithnjë!  Këtë fundjavë, në datat 3-4 korrik,  në shëtitoren e Pogradecit dhe buzë liqenit, do të ekspozohen për herë të parë mjetet e Koleksionit Historik Shqiptar Retro.

 

Vizita nis me tinguj të bukur muzike Jazz & Swing, ditën e shtunë më 3 korrik që prej paradites e do vijojë deri në orët e vona të mbrëmjes. Të dielën, përgjatë qytetit në brigjet e Ohrit, do të vazhdojë parada e mjeteve drejt Parkut Kombëtar të Drilonit.

 

Sezoni veror në qytetin e Pogradecit është i preferuar për shumë qytetarë shqiptarë dhe të huaj, prej klimës së freskët dhe bukurive natyrore. Këtë vit, për ta shijuar edhe më shumë sezonin, Retro mbërrin me flotën e mjeteve të çmuara të cilave u janë bashkuar për herë të parë edhe koleksionistë nga Shkupi dhe Ohri, që udhëtojnë drejt Shqipërisë.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button