Kontrolle në Korçë për zbatimin e masave ndaj COVID-19, gjobiten 8 subjekte

Tetë subjekte private janë gjobitur në Korçë pasi nuk kishin respektuar masat ndaj COVID-19.

Mësohet se kontrollet janë kryer ditën e sotme dhe do të vijojnë edhe ditët në vijim për shkak të situatës shqetësuese me shifrat e COVID—19.

Kryesisht janë kontrolluar bare, lokale dhe restorante.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button