Korça do të ecë përpara vetëm me z.Niko Peleshi.

S’ka korçar që kur përmend Partinë Socialiste mos i vijë në mendje Niko Peleshi,Ministri i mbrojtjes në Shqipëri.Niko djali korçar,ai që ka bërë më të mirën për Korçën dhe akoma vazhdon deri në perfeksion.Të flasësh për Korçën dhe ndryshimet gjatë këtyre dy mandateve ka fjalë pafund,por veprat e bëra në Korçë flasin vetë.Ministri ka qenë afër çdo korçari të mundshëm,në qytet dhe fshat duke folur për çdo çështje dhe problem nga më i vogli tek më i madhi.Takimet me të rinjtë për të ardhmen lenë shumë për të dëshiruar.Sot gjatë takimit në fshatin Turan z.Niko tha: Duhet të vazhdojmë punën me më shumë shpejtësi për të arritur atje ku ua kemi detyrim fëmijëve tanë. Në Turan, ku si në cdo cep të qarkut të Korcës gjejmë besimin dhe mbëshetjen e banorëve.
Niko Peleshi ,Partia Socialiste dhe mbështetësit treguan se ka kohë për punë të mira mjafton dëshira dhe mbështetja.Të ecim përpara me Nikon dhe PS.Të rinjtë e Korçës dhe gjithë Shqipërisë kanë nevojë për mbështetjen e një personi si Niko Peleshi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button