Korçë, 18 qershor 1941.

Rruga Sotir Gura dhe lart ne koder kisha shen Thanasit.

(Fotografuar nga doktor Pierluigi Zamperin, mjek ushtarak ne Shqiperi gjate luftes italo-greke dhe e sjelle per postim nga nipi i tij, z Mario Zauli.)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button