Korçë: 48-vjeçarja rrëfen si donte ta përdhunonte 24-vjeçari: Më çoi në ahur të lopes

Drita Mujo nga fshati Zvirinë e Korçës, 48 vjeç, rrëfen në emisionin Fiks Fare se një 24-vjeçar me inicialet S.M i cili ka tentuar ta përdhunonte është lënë i lirë në masën arrest shtëpie. 24-vjeçari është komshiu i saj dhe njëkohësisht i afërmi i bashkëshortit të saj. Mujo tregon se ditën që kishte shkuar te komshiu për të marrë disa kokrra patate, në shtëpi ka gjetur vetëm 24-vjeçarin S.M i cili e çon në ahurin e lopës për t’i dhënë patatet por aty tenton ta përdhunojë. Drita Mujo tregon se ka ende të nxira në trup.

Zonja ankohet se për t’i shpëtuar dënimit 24-vjeçarin e kanë nxjerë me probleme psikologjike kur në të vërtetë nuk është i tillë. Momentalisht ai ka masën arrest shtëpie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button