Koreja e Veriut në prag të urisë, por qytetarët janë të shqetësuar për dobësimin e Kim Jong-Un

Paradoksi në një regjim dikatorial si Koreja e Veriut bën që skenat tragjike të duken qesharake në sytë e botës.

Vendi më i varfër i botës po përballet me një krizë jo vetëm ekonomike, por jetese, ndërkohë qytetarët janë më shumë të shqetësuar për dobësimin e liderit të tyre, Kim Jong-Un.

Media shtetërore transmetoi se koreano-veriorët janë zemërthyer për ndryshimin e diktatorit, më shumë të shqetësuar për shëndetin e tij.

Një qytetar thotë se të gjithë janë me zemër të thyer, aq sa për pak filluan të qajnë. Shpesh është folur për sëmundje të ndryshme të Kim Jong-Un apo dhe është raportuar se ai ka vdekur, por në fundit lider pas ditë apo muajsh heshtje është shfaqur si gjithmonë, por kësaj radhe me më pak kile.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button