“Korrupsioni, mal problemesh në Shqipëri”, Yuri Kim duartorket në konferencë ministren Gjonaj: Keni punën më të vështirë, por keni treguar vullnet

upsioni është një problem i madh, një mal problemesh në Shqipëri.

Ju keni ndoshta një nga punët më të vështira në Shqipëri. Por ju keni treguar vullnet. Dua të japim një duartrokitje për ministren Gjonaj dhe ekipin e saj”, tha ambasadorja e SHBA dhe kërkoi nga të pranishmit të duartrokisnin ministren.

Më tej, ajo tha se është në interesin e SHBA që të ketë një aleat të fortë si Shqipëria.

“Është në interesin tonë që të kemi një aleat që është në gjendje të bëj pjesën e vet. Ne jemi të përkushtuar ndaj një Shqipërie që do zërë vendin e saj në Europë. Qeveria e Shqipërisë po punon në emër të qytetarëve dhe jo interesave të ngushta”, tha Kim.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button