Kosova, Shqipëria e Maqedonia e Veriut lidhen edhe me teleferik

Kosova, Shqipëria e Maqedonia e Veriut lidhen edhe me teleferik
Bjeshkët e Brodit në Dragash, gjatë dimrit pritet të mbushen me turistë nga Shqipëria e vende të tjera.
Ky në fakt është synimi i dy ministrave të Turizmit, atij Vesel Krasniqit të Kosovës dhe Blendi Klosit të Shqipërisë, që u takuan të dielën në këtë zonë, ku edhe po shënohet Dita Botërore e Turizmit.
Ministrat Klosi e Krasniqi, më pas me teleferik ngjitën kodrat e Brodit, ku panë nga afër bukuritë e kësaj bjeshke me lartësi mbidetare 1000 metra.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button