Krijohet KQZ-ja e re, Ilirjan Celibashi zgjidhet Kryekomisioner me 106 vota pro

Krijohet KQZ-ja e re, Ilirjan Celibashi zgjidhet Kryekomisioner me 106 vota pro

Kryekomisioneri i  ri i Shtetit për Zgjedhjet do të jetë Ilirjan Celibashi.
Ish-kreu i KQZ dhe ish-ministër i PS, Celibashi është votuar me shumicë votash nga Kuvendi ditën e sotme.
106 vota pro mori Celibashi teksa vetëm 5 vota mori kandidati tjetër.
KQZ-ja e re
Ilirjan Celibashi zgjidhet komisioner shtetëror i zgjedhjeve
Lealba Pelingu zgjidhet nënkomisioner shtetëror i zgjedhjeve
Në detyrën e anëtarit të Komisionit Rregullator të Zgjedhjeve janë përzgjedhur:

Ilirjana Nano

Dritan Çaka

Arens Çela

Muharrem Çakaj

Helga Vukaj

Ndërkohë në detyrën e anëtarit të Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve janë përzgjedhur:

Ilirjan Rusmali

Elvin Lako

Koli Bele

Elvis Çefa

Ledio Braho

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button