Kryemadhi me të rinjtë e LRI Pogradecit: Ata do sjellin ndryshimin që do ta bëjë Shqipërinë të kthehet në shtëpi

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka qënë sot me të rinjtë e LRI në Elbasan e Pogradec. Sipas saj, takimet bëhen për të mbledhur forcat para nisjes së fushatës.

STATUSI I PLOTË

“Ekipet drejtuese të LRI Elbasan dhe të LRI Pogradec janë bërë bashkë për të mbledhur forcat para nisjes energjike të fushatës. Dita kaloi shpejt dhe do të vij më shpesh për të kaluar më shumë kohë me të rinjtë e Pogradecit. Ata kujdesen aq shumë për vendin tonë dhe qarkun e tyre. Ata do të sjellin ndryshimin që do ta bëjë Shqipërinë të kthehet në shtëpi”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button