Kryemadhi suprizohet nga pjesëmarrja e madhe e LRI-së së Pogradecit

Me potencialin që ka Pogradeci, banorët dhe rinia e qytetit nuk do të duhej të vuanin krizën e punësimit dhe pamundësive ekonomike në të cilën i ka zhytur Rilindja.

25 prilli nuk është thjesht një garë politike. Ne duhet të bashkohemi që të triumfohet mbi të keqen dhe bashkë ta bëjmë Shqipërinë një vend ku të gjithë të ndihen si në shtëpinë e tyre, me punësim të mirëpaguar dhe mundësi për brezin e ri.

ShqipëriaShtëpiaJuaj 🌹

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button