Kush është Bledi Çomo,një person për tu marrë shembull.

Nënkryetari i Bashkisë Pogradec Bledi Çomo kandidat për deputet i Partisë Socialiste ,një djalë plot ide,energji për të punuar ka zhvilluar  takime me pronarë të biznesve të mëdha dhe të vogla,me të rinj,me banorë në qytet dhe fshatra.Duke folur për vazhdimësinë e një rruge të nisur.Dhe kush mund t’i kuptojë më mirë problemet e zonës përveçëse një djali pogradecar.Nuk janë njerëzit ata që flasin por veprat e mira të bëra për këtë qytet.Ndryshimet janë të mëdha dhe mjaft të dallueshme.Z.Bledi ka qënë pranë çdo problemi që kanë hasur banorët.Shumë projekte të mëdha do të realizohen me Bledin dhe Partinë Socialiste në Pogradec.Të ecim përpara sepse s’ka kohë për pushim!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button