Largimi nga kreu i Gjykatës së Lartë/ Zbulohet posti i ri i Dvoranit

Pas largimit nga kreu i Gjykatës së Lartë Ardian Dvorani, ka zgjedhur të shkojë në Gjykatën e Apelit Administrativ.

Dvorani i ka kthyer përgjigje KLGJ-së, e cila i kishte vënë në dispozicion gjashtë vende në gjashtë gjykata të ndryshme Apeli. Ai ishte ftuar që të zgjidhte një nga pozicionet si: Gjykata e Apelit Tiranë, Gjykata e Apelit Administrativ, Gjykata e Apelit Durrës, Gjykata e Apelit Korçë, Gjykata e Apelit Gjirokastër, Gjykata e Apelit Shkodër.

Ardian Dvorani u shkarkua nga detyra pak kohë më parë me vendim të KLGJ, e cila e konsideroi mandatin e tij të përfunduar në Supreme dhe në KED

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button