Legjenda Majk Tajson s’e ka harruar “zanatin”, shihni si stërvitet 53-vjeçari

Iron’ Majk Tajson nuk duket se ka humbur shumë nga 15 vitet që kur larguar nga ringu i boksit, pasi legjenda tregoi shpejtësinë dhe fuqinë e tij në një video të publikuar në internet, teksa rrjeti zien me lajmet se ai mund të rikthehet të boksojë sërish.

Tajson u ndesh për herë të fundit në vitin 2005 kur ai humbi para irlandezit, Kevin McBride dhe pas kësaj njoftoi se ishte duke varur dorezat në gozhdë.

Që atëherë, Tajson është futur në një karrierë të suksesshme duke u bërë komentator në disa kanale sportive si dhe organizon një emision të rregullt e është pronar i një perandorie në rritje të marihuanës në ‘Tyson Ranch’ pranë Los Angeles.

Edhe pse ka zëra që flasin për kthimin e tij, Tajson e hodhi poshtë këtë gjë duke thëse se e shumta mund të marrë pjesë në një turne që mund të zhvillohet për bamirësi.Video Player00:0000:05

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button