Lista e skuadrave që kanë fituar “Champions League” që prej fillimit

Ja dhe lista e plotë dhe vitet përkatëse për klubet e futbollit që kanë fituar Champions League.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button