Lot gëzimi, përqafime, puthje, amerikanët festojnë rrugëve fitoren e Joe Biden (FOTO)

Për më tepër është parë se disa amerikanë e kanë përjetuar shumë situatën e zgjedhjeve sa që pas lajmit të sotëm janë parë të përlotur për fitoren e Biden.

Megjithatë ka miliona njerëz në SHBA që janë mbështetës të Trump dhe janë të zhgënjyer nga ky rezultat.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close