LSI nis fushatën/ Kryemadhi dhe Tit Vasili takime në kafene: Jemi duke u angazhuar aktivisht në çdo organizatë

Lëvizja Socialiste për Integrim, ka nisur organizimin për fushatën elektorale ku pjesë e takimeve në kafe janë bërë ish-deputetët, përfshirë Petrit Vasilin.

“LSI është duke u angazhuar aktivisht në çdo organizatë, ku anëtarët tanë ndjejnë entuziazmin e shpresës së re që po lind për vendin tonë.

Çdo anëtar dhe çdo votë është e rëndësishme për të përmbushur këtë qëllim dhe per ta bërë Shqipërinë një shtëpi për të gjithë shqiptarët”, shkruan Kryemadhi.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FKryemadhiMonika%2Fposts%2F3183584028420984&width=500

g.kosov

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button