“Ma keni nxirë jetën”/ Armando përplaset me Arjan Konomin: Ta tregoj burrin si të duash!

As këtë puntatë të Përputhen40 nuk munguan përplasjet e forta, dhe protagonist ishte sërish Armando.

Ai është përplasur ashpër me opinionistin Arjan Konomi, i cili po komentonte debatin dhe përplasjen fizike me Oltin.

Konomi i ka sugjeruar që t’i japë fund kërcënimeve të tipit “mbylle gojën se do të të nxjerrë këtë”.

Ndërsa Armando iu kundërvu duke i thënë se duhet t’i vijë turp dhe më pas tha se ka vendosur që të largohet nga programi duke thënë se ja kanë nxirë jetën. Edhe në këtë moment nuk mungoi përplasja me opinionistin.

Ndërsa Armando iu kundërvu duke i thënë se duhet t’i vijë turp dhe më pas tha se ka vendosur që të largohet nga programi duke thënë se ja kanë nxirë jetën. Edhe në këtë moment nuk mungoi përplasja me opinionistin.

Arjan Konomi: Nuk ka gjë më të ulët se të bësh shantazh njerëzve.

Armando: Do burrë? Ta tregoj burrin si të duash. Kthehu përpara.

Arjan Konomi: Mos përdor shantazhe se ka shumë prej atyre që thonë mbylle gojën, e provove ta bëje dhe me mua, aq i pafytyrë je. Faktet përdor si armë, jo kërcënimet. Kujt i thua mbylle gojën se do tregoj fakte.

 

Arjan Konomi: Nxirr faktet. Mos i thuaj “mbyll gojën” njërit e tjetrit. Apo nuk e kupton dot dallimin e kësaj.

Armando: Ju kërkoj të gjithëve ndjesë, do të largohem nga programi. Do më mungoni dhe pse ma keni nxirë jetën më së shumti.

Arjan Konomi: E pranojmë ndjesën tënde.

Armando: Ty veçanërisht nuk të kërkova ndjesë.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button