Makabre!Babai në Turqi var të birin në derën e makinës: Doja ta ndëshkoja

Mediat e huaja shkruajnë se ai u filmua teksa bënte këtë akt, dhe më pas video u shpërnda me shpejtësi në rrjet.
Policia turke arriti ta gjente atë nga targa e makinës dhe e vuri në pranga.
Gjatë deklarimeve, babai u tha autoriteteve se në këtë mënyrë pretendonte ta ndëshkonte të birin për shkak të sjelljes që kishte bërë gjatë ditës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button