Manastirliu: Më 1 Tetor do të hapen baret, restorantet dhe pishinat në ambiente të mbyllura

Më 1 Tetor do të rihapen baret, restorantet dhe pishat në ambientet e mbyllura.

Lajmin e ka dhënë ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu.

“Komiteti Teknik i Ekspertëve ka miratuar protokollet e sigurisë për RIHAPJEN NGA DATA 1 TETOR të bar-kafeve, restoranteve dhe pishinave në ambiente të mbyllura.

Respektimi i protokolleve të sigurisë është kusht i panegociueshëm, për të vijuar pa ndërprerje aktivitetet e biznesit dhe të shërbimeve dhe që ekonomia të mos cënohet nga kufizimet e detyruara për arsye të ruajtjes së shëndetit publik!,”-shkruan ministrja në rrjetet sociale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button