Marina Vjollca është një ndër personazhet më të dashur të ekranit. Moderatorja është shumë aktive në rrjete sociale, ku merr gjithmonë vëmendje me paraqitjen e saj. Së fundmi, ajo ka publikuar një foto ku shfaqet tejet seksi si gjithmonë, ndërsa shkruan: “Kur isha 10 kg më e shëndoshë”.

Bukuria e saj ka tërhequr dhe vëmendjen e personazheve të huaj të njohur. Ndër të fundit që moderatorja i ka rënë në sy është DJ Snake, i cili nuk ka nguruar as të komentojë nëpër fotografitë e saj. Ndërkaq, kujtojmë që Marina është bërë ambasadore e markës Elisabetta Franchi në Shqipëri dhe Kosovë.

“E nderuar dhe e lumtur të përfaqësoj Elisabetta Franchi në Shqipëri dhe Kosovë si një ambasadore e brand-it”, ka shkruar Vjollca. Elisabetta Franchi është një markë italiane e modës në pronësi të Betty Blue SpA dhe e udhëhequr nga stilistja me të njëjtin emër.

Marina Vjollca është një ndër personazhet më të dashur të ekranit. Moderatorja është shumë aktive në rrjete sociale, ku merr gjithmonë vëmendje me paraqitjen e saj. Së fundmi, ajo ka publikuar një foto ku shfaqet tejet seksi si gjithmonë, ndërsa shkruan: “Kur isha 10 kg më e shëndoshë”.

Bukuria e saj ka tërhequr dhe vëmendjen e personazheve të huaj të njohur. Ndër të fundit që moderatorja i ka rënë në sy është DJ Snake, i cili nuk ka nguruar as të komentojë nëpër fotografitë e saj. Ndërkaq, kujtojmë që Marina është bërë ambasadore e markës Elisabetta Franchi në Shqipëri dhe Kosovë.

“E nderuar dhe e lumtur të përfaqësoj Elisabetta Franchi në Shqipëri dhe Kosovë si një ambasadore e brand-it”, ka shkruar Vjollca. Elisabetta Franchi është një markë italiane e modës në pronësi të Betty Blue SpA dhe e udhëhequr nga stilistja me të njëjtin emër.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button