Matura, dalin rezultatet e provimit për Gjuhën Shqipe dhe Letërsinë

Qendra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) ka publikuar ditën e sotme rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë.Ky ishte provimi i dytë, pas Gjuhës së Huaj, rezultatet e të cilit dolën pak ditë më parë. Me ankth, maturantët presin rezultatet e provimit të Matematikës, ku pati kontestime, ndërsa Ministria e Arsimit vendosi që të ulte pragun për notën.Provimi i fundit ishte ai me zgjedhje që u zhvillua në 15 Qershor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button