Mbi një milion të infektuar me koronavirus në Spanjë

Spanja ka regjistruar më shumë se një milion raste me COVID-19, duke u bërë vendi ia parë në Evropën Perëndimore që kalon këtë shifër.

Ministria e Shëndetësisë raporti gjatë 24 orëve 16,973 raste të reja me koronavirus dhe 156 viktima.

Që nga fillimi i pandemisë deri më tani Spanja ka regjistruar 1, 005, 295 të prekur me COVID-19.

Evropa ka shënuar një rritje të infeksioneve të reja gjatë muajve të fundit, duke i detyruar qeveritë të vendosin rregulla të reja të rrepta për të parandaluar përhapjen e virusit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button