MBLEDHJA E PARLAMENTIT TË NXËNËSVE TË SHQIPËRISË


Ditën e hënë, data 09.11.2020, u zhvillua mbledhja e Parlamentit të Nxenesve të Shqipërisë, me rastin e 1-vjetorit të themelimit të tij. Ky parlament, si organ këshillimor prane MASR , diskutoi për ecurinë e deritanishme, situatën shëndetësore dhe mbrojtjen nga Covid-19, kalendarin e ardhshëm të aktiviteteve dhe u hodhën shumë projekt-ide që do të zbatohen në vijim.
Në këtë takim, maturantja e Gjimnazit “Muharrem Çollaku” Kejsi Bazelli, u zgjodh Kryetare e Komisionit të Shëndetësisë dhe Çështjeve Sociale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button