Mblidhen mijëra dollarë, shqiptarët e mirë i vijnë në ndihmë familjes së Musaen Zenelit

Shqiptarët janë treguar bujarë me familjen e të ndjerit, Musaen Zeneli, i cili u vra pa asnjë faj, në masakrën e Velipojës.

Në llogarinë e hapur nga Organizata USA ALBANIAN SOCIETY dhe gazetari Marin Mema, në vetëm për pak orë qytetarët kanë dhuruar 20 mijë e 477 dollarë nga 20 mijë që synohej të mblidheshin në total

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button