Meta vijon aventurën në malin e Shelegurit: Nga piramida 17 që ndan kufirin mes Shqipërisë dhe Greqisë, por pa arratisje

Pas Këlcyrës, presidenti Ilir Meta është ndalur sot në Kolonjë, ndërsa ka bërë ngjitje në malin e Shelegurit. Ka qenë pikërisht kreu i shtetit, që ka ndarë me ndjekësit në ‘Facebook’ një video nga aventura e tij.

Meta ndodhet në piramidën 17 të kufirit të Republikës së Shqipërisë, që e ndan atë me Greqinë.

“Përshëndetje nga piramida 17 e republikës së Shqipërisë. Po pa arratisje”, thotë Meta në videon që ka postuar.

blob:https://www.facebook.com/3e180cbb-1b7f-4dab-9c3d-4be7983ddcf6

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button