Miratohet ndërtimi i rrugës lidhëse Korçë-Skrapar/Peleshi:”Një segment sa turistik aq edhe historik!”

Niko Peleshi në një postim në rrjetin social facebook shprehet:

​Një lajm i shumëpritur.
Më në fund ia dolëm të arrijmë mbështetjen nga TAP për të ndërtuar një segmentet rrugor, sa turistik aq edhe historik. Segmenti Qafa e Martës – Backë mundëson lidhjen Korçë – Skrapar – Berat.

​Falenderoj deputetet e dy qarqeve tona që lobuan për këtë projekt, ministrin Blendi Klosi, ministren Belinda Balluku dhe padyshim Malforin, drejtorin e TAP për Shqipërinë.

Një korridor i ri hapet për turizmin dhe ekonominë e dy qarqeve tona.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button