Monika Kryemadhi tregon një nga qarqet ku do garojë më 25 prill: S’kam frikë nga zgjedhjet.

Monika Kryemadhi tregon një nga qarqet ku do garojë më 25 prill: S’kam frikë nga zgjedhjet.

Monika Kryemadhi tregon një nga qarqet ku do garojë më 25 prill: S’kam frikë nga zgjedhjet.

Ndërsa votoi për tu ri konfirmuar sërish në krye të LSI-së, kryetarja Monika Kryemadhi tregoi publikisht se një nga qarqet ku do të garojë më 25 prill është Fieri.

Ajo shtoi po ashtu se, do të zgjedhë qarqet më të vështira.

“Do kandidoj në qarqet më të vështira. Monika s’ka frikë nga gara dhe zgjedhjet. Sot në këto kushte s’kam qëllim të jem veç kryetare e LSI, kam një mision: Ta bëjmë Shqipërinë shtëpinë e gjithë shqiptarëve! T’i kthejmë këtu, të vijnë të punojnë këtu. Të jenë vetë zot. Shqipëria të jetë pjesë e Europës. Kodi i ri zgjedhor na e ka dhënë këtë mundësi të garojmë në disa qarqe, Fieri do jetë një nga zgjedhjet e mia”,- tha ajo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button