Mrekulli në Shëngjin!/Si i shpëtoi jetën roja i plazhit një pushuesi?!

Një roje bregdetare ka shpëtuar mrekullisht një pushues i cili rrezikoi të humbte jetën ndërkohë që po lahej në plazhin e Shëngjinit.

Sipas burimeve, vrojtuesi i plazhit Robert Neçaj ka pare një burrë të kthyer përmbys duke pirë uje, dhe menjëherë ka ndërhyrë per t’i dhënë ndihmën e parë nëpërmjet reaniminit kardio-pulmonar, duke e rikthyer atë në jetë.

Ndërkohë për ndihmë më të specializuar kanë mbërritur edhe autoambulanca duke e dërguar në spitalin e Lezhes

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button