NATO i dhuron 60 respiratorë Shqipërisë për pacientët e shtruar me koronavirus

NATO i dhuron Shqipërisë 60 respiratorë për pacientët me koronavirus. Lajmin e ka bërë me dije ambasada amerikane përmes një postimi në Facebook, ku flet për aleancë dhe bashkim në luftën kundër Covid. Dorëzimi i respiratorëve i është bërë ministrisë së Mbrojtjes, me në krye Olta Xhaçkën.

Në faqen zyrtare të NATO-s, bëhet me dije se: Gjatë tetorit / nëntorit 2020 Aleatët e NATO-s Shqipëria, Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut po marrin dhjetëra ventilator dhe një total prej rreth 1,5 milion euro në pajisje mjekësore përmes Fondit të Mirëbesimit të Përgjigjes Pandemike.

NATO i dhuron 60 respiratorë Shqipërisë për pacientët e

NATO i dhuron 60 respiratorë Shqipërisë për pacientët e

Njoftimi i plotë:

Aleatët e NATO-s qëndrojnë të bashkuar në luftën kundër COVID-19. Dorëzimi i sotëm në Shqipëri i 60 respiratorëve të prodhuar në Amerikë nga stoku i Aleancës tregon përkushtimin e Shteteve të Bashkuara ndaj lidhjes sonë transatlantike dhe bashkimin e vërtetë të NATO-s përballë sfidave globale. Mësoni më shumë ? bit.ly/3dGmj9o

https://scontent.ftia5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/122257241_10157775993005838_6592742553321827706_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=ShyySokuz5UAX_X8BUb&_nc_ht=scontent.ftia5-1.fna&oh=e0f66f0e5147bf3558896ed5ea3fdfa4&oe=5FB60D37

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button