Ndërron jetë nga Covidi Alvini i vogël – ja postimi i Genti Çelës

Alvin, ti dritëz e engjëll i vogël. Tani je në shtigje ku dhimbjet e tua nuk ekzistojnë, kthehen në dashuri për këdo që të deshi aq fort. Dhe janë kaq shumë …
Tregoji Zotit ç’përjetove në këtë ferr këtu poshtë.
Durove një operacion të tmerrshëm dhe s’të kurseu Covid. Zëri yt më kumbon ende kaq pranë.
Zoti të donte pranë me çdo kusht !

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button