Ndryshimet në qeveri/ Këta janë dy zv/ministrat e liruar nga detyra (EMRAT)

Ndryshime në kabinetin qeveritar ‘Rama’.

Është liruar nga detyra zëvendësministri i Brendshëm Petro Koçi dhe zv/ministri i Infrastrukturës, Etjen Xhafaj.

Vendimi është marrë sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button