Ndryshon ora policore, ja masat e reja që hyjnë në fuqi nga data 1 korrik

Duke nisur nga dita e nesërme ora policore e vendosur gjate pandemise do të shtyhet me një orë. Ndalimi i levizjes do të nisë nga ora 00:00 deri në 06:00 të mëngjesit.

Nga 1 korriku do të lejohen kampionatet sportive me prezencën e tifozëve me kapacitete deri në 30% duke ruajtur distancën sipas protokollit të miratuar nga ISHP.

Data 1 korrik do të lejojë prezencën e spektatorëve edhe në aktivitetet e teatrove, shfaqjeve artistike dhe kulturore si dhe konferencave.

Rastet e infeksioneve në vendin tonë kanë ardhur çdo ditë duke u ulur. Në 24 orët e fundit u shënuan 7 raste të reja ndërkohë që nuk është shënuar asnjë humbje jete.

Ora policore shtyhet ne oren 24.00 -06:00.

Orari per muziken nuk ndryshon, mbetet ora 22:00.

Lejohen kampionatet sportive me prezence te tifozeve me kapacitete te reduktuara deri ne 30% sipas protokollit te IShP.

Lejohen aktivitetet e teatrove, shfaqjeve artistike dhe kulturore, konferencave, me kapacitet te reduktuar deri ne 30% te spektatoreve apo pjesemarresve, sipas protokolleve te IShP.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button