New York/ Programi i njohur “That’s Delicious” në restoration shqiptar

Shefi i kuzhinës, Arian Asllan i cili, është gjithashtu drejtues i programit televiziv “That’s Delicious” në New York.

blob:https://www.facebook.com/52004365-89a3-4ba3-8b95-2a115faf7032


Në serinë e ardhshme të “That’s Delicious” ai dhe skuadra e tij do të flasin për kuzhinën shqiptare gjatë një vizite në lokalin e Ramiz Kukaj “Cka ka qëllu“.

Ai është i njohur me emrin e artit “Action Bronson” në karrierën e tij si këngëtar.

Restoranti është në Bronx, New York dhe është i bazuar tek tradita e ushqimeve shqiptare, çdo gjë në atë restorant është shqiptare.

Duke filluar tek ushqimi dhe përfunduar tek dizajni I restorantit ku në çdo cep do të gjesh diçka shqiptare.

Në fillim të emisionit Ariani thotë: Ky është një restorant i mrekullueshëm, ushqimi shqiptar në mënyrën më të mirë. Ky është restoranti i parë shqiptar në llojin e tij në këtë shtet, nuk është vetëm një restorant por është një qendër kulturore ku mund të mësosh. Ke foto të luftëtarëve dhe kampionëve nëpër mure.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close