Nga 4 maji hapur dhe muzetë, bibliotekat, kopshti zoologjikë e botanik dhe kursi i patentës Në këtë listën e aktiviteteve të hapura nga 4 maji janë

Përveç tregtisë së veshjeve, këpucëve apo tekstileve të përdorura apo të reja në dyqane me pakicë, në portali E-Albania është publikuar lista e bizneseve të hapura nga e hëna e 4 maji.

Në këtë listë janë shtuar muzetë, aktivitete mbështetëse për shfaqje artistike, arsimi kulturor, kopshtet botanike dhe zoologjike,  shoferët e rinj të cilët marrin mësime për kursin e patentës.

Gjithashtu do të lejohen të nisin punën kurset e ndryshme, arsimi kulturor, bibliotekat si dhe krijimtaria artistike.

Burimi -Shqiptarja.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button