Nga Ledi Zeqollari/ “Pogradeci ne kujtimet e diplomatit francez Justin Godart”

Pogradeci ndodhet në dalje të një rruge, ku vendosen shtëpitë nga bregu i liqenit deri tek gështenajt; rrugët e tij përshkrohen nga përrenj të vegjël të kanalizuar bukur…
… Liqeni i Ohrit është i rrethuar me male të lartë të cilët zbresin në bregun e tij dhe vazhdojnë në thellësi, është i bukur dhe sapo të ngrihesh e sheh të gjithin. “

Sipas kujtimeve të diplomatit francez Justin Godart (1871-1956). Pogradec, viti 1921.

(Në foto: “Pamje nga Pogradeci” kartolinë)

“Pogradeci ne kujtimet e diplomatit francez Justin Godart”

Nga/Ledi Zeqollari

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com