Nga sot mund të aplikoni për termin në Ambasadën gjermane për viza pune

Me këtë, shtetasit e Kosovës dhe Shqipërisë  do të kenë qasje të privilegjuar në tregun e punës në Gjermani deri më 31 dhjetor 2023.
Më 1 gusht 2021 shqyrtimi i kërkesave për viza të tilla për personat nga Kosova që janë plotësisht të vaksinuar kundër COVID 19 do të jetë sërish i mundur.
Lista e re e pritjes për caktimin e një termini në muajin gusht për personat plotësisht të vaksinuar kundër COVID 19 do të hapet më 1 korrik 2021.

Më poshtë detajet:

Udhëzime të rëndësishme:

– Ju lutemi
të regjistroheni vetëm nëse tashmë e keni kompletuar dokumentacionin e nevojshëm dhe keni marrë të paktën një dozë të vaksinës. Shtyrja e termineve për një muaj të mëvonshëm nuk është e mundur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button