Nikollaq Hime “Leshnja,fshati në harresë”

Banorët janë duke u përballur cdo ditë me veshtirësi të ndryshme,ku një ndër to është dhe lumi I fshatit i cili në kohë shirash,del nga shtrati i dëmtuar dhe përmbyt tokat e banorëve.
Jemi totalisht të vetëdijshëm që nuk luftohet me natyrën.

Ama kur fatkeqësia përsëritet gjithmonë në të njëjtin vënd, duke i munduar dhe stërmunduar banorët dhe në të njëjtën periudhë dhe nga pushteti lokal nuk ka asnjë reagim, nuk ka asnjë investim atëherë që padyshim është përgjegjësi me emër.Pergjegjsi që bie direkt tek qeveria dhe lolot e tyre.

U mashtruan nga qeveria por edhe nga pushteti vendor me përpjekje jo reale për të sistemuar shtratin e lumit,por ja ku jemi sërisht sot përballë fakteve, se investimi ka qënë thjesht një propagandë mashtruesish që nuk janë ngopur duke mashtruar këta banorë.
Emergjente është pastrimi i çdo kanali kullues, që të mos ketë përmbytje në kohë me rreshje.

Herë pas here pusheti lokal për t’ju hedhur hi syve banorëve dërgon ndonjë fadromë, për të bërë ndonjë punim,por sot sërisht lumi ka dalë nga shtrati duke përmbytur tokat përreth.

Fasada propagandistike e Bashkisë le vijojë të krijojë regjite e saja ,por faktet janë aty prezente çdo ditë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button