Nis asfaltimi i rrugës së Çervenakës në Udënisht

Në fshatin Udhënisht ka nisur tashmë puna për asfaltimin e rrugës së Çervenakës. Bashkia Pogradec shprehet: “një rrugë e cila ndër vite ishte degraduar dhe kërkonte investim. Ashtu siç ishim zotuar, tashmë kjo është një tjetër punë që po bëhet të realitet. Të bindur plotësisht se duke u angazhuar maksimalisht siç jemi duke bërë, të gjitha zotimet tona do të bëhen realitet përgjatë mandatit tonë 4 vjeçar.”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button