Një deputete si Eni i duhet Korçës.

Enslemvera Zake ose ndryshe ashtu si e njeh e gjithë Korça Eni, një vajzë plot vizion dhe ide të qarta për të ardhmen dhe për Korçën tonë të bukur.Eni e caktuar e para në listën e kandidatëve për deputetë në këtë zonë,është shprehur se nuk do pranonte të përfaqësonte asnjë zonë tjetër përveç zonës së qytetit të saj të lindjes.Të tillë janë njerzit që i duhen Korçës dhe gjithë Shqipërisë.Të flasim për të ardhmen dhe punët që na presin është mjaft e thjeshtë dhe janë të shumtë personat që e bejnë këtë ,por të kthesh fjalët në vepra është mjaft e vështirë dhe janë të rrallë ata që e bejnë këtë,pikërisht pra këtë e ka vërtetuar Partia Socialiste e Shqipërisë në këto dy mandate,punë më të mëdha presin dhe në mandatin tjetër.Nëse do duhet të krahasonim Korçën sot dhe para tetë viteve ndryshimet janë të dukshme dhe deri para tetë viteve mund të na dukeshin të pamundura,ja pra me punë dhe mbështetje nga populli u bë e mundur.Të sigurojmë fitore për Enin,Partinë Socialiste dhe për zhvillimin të mëtejshëm të Korçës sonë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button