Një tjetër zotim i marrë nga Bashkia Pogradec nisi nga puna…

Një tjetër zotim i marrë nga Bashkia Pogradec nisi nga puna🚧. Ndërtimi i urës së fshatit Zall Torrë, në njësinë administrative Proptisht ka nisur ditën e sotme. Ura ka qenë një kërkesë ndër vite e banorëve të zonës dhe tashmë është duke u konkretizuar.

Kryetari i Bashkisë Pogradec, z. Ilir Xhakolli duke inspektuar punimet.

Ajo do të lidhë banorët e këtij fshati me aksin Qukës-Qafë Plloçë e më tej. Të bindur se në vazhdim do realizojmë të gjitha zotimet që kemi marrë për Mokrën dhe mokrarët.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button