Operacioni “Gjysëmfinalja” i Policisë së qarkut Korçë,proçedohen penalisht edhe 2 nga Pogradeci

Në mbrëmjen e së mërkurës në momentin kur po luhej gjysëmfinalja e Euro2020 midis Anglisë dhe Danimarkës,policia e shtetit ka bërë një aksion të shpejtë në disa bare të qyteteve të qarkut Korçë për të kontrolluar nëse ekzistonin paisje për lojërat e fatit që në Shqipëri prej pothuajse 4 vitesh ato janë të paligjshme.Pas kontrollit është arrestuar 1 person dhe janë proçerduar penalisht në gjëndje të lirë 5 persona pasi i janë gjetur paisje për ushtrimin e lojërave të fatit.Dy të proçeduar penalisht janë nga Pogradeci përkatësisht 23 vjeç me inicialet N.Xh dhe A.L,46 vjeç banues të dy në Pogradec.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button