Orjona Çollaku një shembull për të rinjtë:”Shqipëria përpara”.

Orjona Çollaku një vajzë tepër e re në fushën e inovacionit dhe teknologjisë me eksperiencë pune në Website dhe Social Media Manager jep një shembull fantastik për të rinjtë e Korçës dhe Shqipërisë.Pasioni i saj lidhet ngushtë me teknologjinë dhe zhvillimin dixhital.Kjo vajzë tregon se shqipëria mundëson shumë për të rinjtë,mjafton dëshira dhe energjia për të punuar.”Të zhvillojmë shqipërinë dhe të jetë Shqipëria vendi ku do zhvillojmë aftësitë tona dhe jo të largohemi në vendet e tjera të Evropës”tha Orjona.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button