Orjona Çollaku si pjesë e Entercom Digital Agency,shembull i të rinjve të teknologjisë

Orjona Çollaku një ndër të rejat e inovacionit dhe teknologjisë,pjesë e kompanisë EnterCom Digital Agency si Social Media dhe Webside Manager flet me kaq pasion dhe siguri për të ardhmen e kësaj fushe në Shqipëri.Edhe pse kjo vajzë është ndër më të rejat e kësaj fushe jep një mesazh të qartë për gjithë të rinjtë e tjerë.

     Orjona thotë se nëse nuk mungon pasioni dhe dëshira për punë nuk ka asgjë të pamundur,mundësitë krijohen! Orjona shtoi se fillimi ka qenë mjaft i vështirë dhe se informacionet e para lidhur me këtë treg pune i ka marrë vetë dhe se kjo rrugë nuk është nisur kurrë për të fituar lekë por për të sjellë një shembull për të rinjtë.Mjafton të besojmë në ato që duam dhe të punojmë pa u lëkundur tha Menaxherja e Rrjeteve Sociale.

       Të punosh me dikë si Orjona është vërtet fat sepse njerëz kaq pozitivë,me energji dhe shpresë për të ardhmen i duhen çdo kompanie,çdo grupi të rinjsh.

Orjona Çollaku-Video

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button