Orjona:“ndryshimet nuk mund të kuptohen nga njerëz pa vizion!”

Orjona për skuadrën e madhe të PS: ”Faleminderit për mbështetjen,të jesh i ri do të thotë të punosh për të ardhmen,për ëndrrat.”

Unë jam Orjona për gjithë ata që s’më njohin,një nga të rejat që luftuam fort për të bërë realitet ëndrrat, jam e lumtur që aftesitë e mia vleresohen jam e lumtur që qyteti im u rindërtua duke pasur parasysh të rinjtë.Në kaq pak kohë u rindërtua një qytet në të cilin nuk kam frike të eci vetëm,një qytet që mendon për të ardhmen time ,shkurt një qytet që më plotëson çdo gjë që më mungonte,jo vetëm mua por gjithë të rinjve të tjerë.

Tani e kam shumë të veshtirë ta mendoj të ardhmen  time larg Korçës ,larg shqiperisë.Doja t’ju thoja gjithë të rinjve të mbështesin ata të cilët  i mbështesin ,ata të cilët punojnë fort për një të ardhme më të mirë.Jam pafund e lumtur që i përkas një skuadre kaq të madhe,skuadrës së të rinjve , një skuadër që udhëhiqet nga njerëz që punojnë me pasion dhe dashuri si z.Niko,znj.Eni etj…                        Ndryshimet janë të qarta,mohohen nga ata që s’kanë vizion për të ardhmen.Le të jem unë shembull se nëse këmbngulim dhe vërtet punojmë fort ja dalim!

Do ju lutesha gjithë të rinjve të mos mbyllin të ardhmen,ëndrrat dhe vizionin sepse pa to s’ka jetë.Shumë punë na presin jemi në një rrugë shumë të gjatë dhe nëqoftëse jo ne askush tjetër tha Orjona Çollaku për Pogradeci Web.

{“origin”:”gallery”,”uid”:”1413B9C9-9C7A-45FD-979E-E480637ABAD5_1619543626611″,”source”:”other”}

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button