Parashikimi i GUXIMSHËM, Ja sa MANDATE merr PS në zgjedhje: Opozita ka KUNGUJ

Në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një telefonues që tha se parashikimet i dalin zbuloi se sa mandate merr Partia Socialiste në zgjedhjet e ardhshme. Ai u deklarua i bindur se Ps merr mbi 77 mandate ndërsa hapjen e listave dhe heqjen e koalicioneve e cilësojë punë të mirë por jo të mjaftueshme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button