Parodi nga aktori i njohur Muharrem Hoxha: ” E kruajta vetë”

Mjeshtri i humorit Muharrem Hoxha, ka zgjedhur pikërisht qytetin e Pogradecit, për të xhiruar një parodi. Duke kthyer paksa buzëqeshjen qytetarëve, me nota humori ai jep dhe një mesazh përmes kësaj parodie. Duke e titulluar ” E kruajta vetë” ja dedikon një të moshuari i cili shkel rregullat e izolimit dhe merr 100 mijë lek gjobë.

K.A video burimi/ Bashkia Pogradec (Faqe Zyrtare)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button